style="text-align: center"

Sabtu, 7 November 2015

ANNUAL DINNER 2015




As-Salam buat semua..
Annual Dinner untuk kita-kita saja ni berlangsung dua hari lepas -4 november 2015 bertempat di Grand Ballroom Hotel Grand Riverview,Kota Bharu.
Dinner kerana terpaksa aku turutkan ini berlangsung dengan meriah sekali.Bagi saya,tang meriahnya time makan saja lah..sampai semua ruang dah full.
Penari tetap HUSM..pandai pulak dia orang menari,ingatkan pandai jaga pesakit jer..saya?pandai makan ..
Antara hidangan Chinese food malam tu adalah-Grand Riverview hot and cold combination sebagai appetisernya,terdiri dari finger crab,Ayam pandan,Sushi.Deep fried boneless chicken with Thai sauce,deep fried Seabass with mango Thai style,Stir fried Treasure vegetables with cashewnut,fried rice,Seafood Shark's fin soup,Baked Prawn with oatmeal dan di akhiri dengan pemanis mulut chilled lychee and longan in syrup.Semuanya best..
                            
Tema untuk Annual dinner 2015 ini adalah merah dan putih-dari kiri Najahie Aman,Wan Roshafiza dan Syamimi Sobri.semuanya merah dari minuman dan alas meja sampai ke baju hingga ke kasut dan hand bag segala bagai!.
Dengan penari pun di ajak bergambar,kawan kita orang juga.Sampai jumpa lagi tahun depan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan