style="text-align: center"

Khamis, 31 Disember 2015

ENDING HOLIDAY IN 2015..

 As-Salam buat semua..
Entri penutup hari terakhir 2015...cuti-cuti Malaysia
Semoga tahun depan saya masih ada kesempatan lagi untuk menulis catatan di sini..
kadang sibuk,kadang tu tak ada mood
macam tu lah juga time nak tulis blog.time rajin,macam minggu terakhir ni.
hari-hari saya update blog.
sebenarnya menyahut cabaran diri sendiri yang sentiasa saja tak berkesempatan.

entri penutup ini..banyak kenangan bersama keluarga..
dapat peluang bercuti bersama,walaupun sehari.
dah lebih bermakna dari segalanya..
kali terakhir datang ke sini..13 tahun lepas.
Azim nak masuk Aquaria lagi
hampir 3 tahun juga tak datang sini

Tiada ulasan:

Catat Ulasan