style="text-align: center"

Ahad, 15 Julai 2012

DINNER-untuk kite-kite aje!

Salam bahagia buat semua yang membaca dan menonton...
Semalam berlangsungnya majlis makan malam untuk kite-kite aje yang berlangsung di Dewan Utama Kampus Kesihatan, Kubang Kerian ,Kelantan.Majlis ini nampak sederhana dengan hidangan makan malam yang ala-ala sejuk gitu!! .Gambar kureng jelas kerana saya zoom dengan my Nikon dari kejauhan ini.....
Sila layan gambar-gambar happening kami semua...yeahhh!!
Best friend forever and ever and ever after!.hope you too forever-ever(bahasa apa ni!)-Cik Nor dan Cik Emee.Tajuk gambar-SO SWEET BFFFFF.!

Dua- dua lelaki melayu terakhir(Mr.Syamin dan Mr.Rawandi) yang betul-betul tengah sengsara lapaaaar....hee..hee.Tajuk gambar di atas ialah-Bertarung makan!.

 Cik Tie dan Cik Mie tengah berebut I-Pad!.Kenyang makan dia orang main-main pulak...Tajuk gambar-Berebut I-Pad.
 Dua-dua' single' and only one available!!.Miss Syamimi dan kawan saya sorang ni lupa pula namanya.....

Ketiga-tiganya muat penuh dalam lensa Nikon saya!Depan kiri Shida,di sebelahnya adalah kembar tak seiras Shida iaitu Lini.Manakala di belakang sekali kawan baik kita yang gebu, tumpang bergambar iaitu B- Jane.Tajuk gambar -Kita serupaaaa...
Malam tu Yuna tak dapat nak perform,jadi dia telah menggantikan suaranya dengan nyanyian dari Joanna yang energetik!Sorry ye Jo..kawe zoom gambar ,tangan dah terketar-ketar!!...BLURRR.Tajuk gambar-Klon Yuna.
Lastly..untuk kite-kite aje- 2 Zamrud-sweet moment!Laa..apa hal Joanna dan Syamimi kat belakang tu,tengok kamera mana!!.Emee....kamu tu tempek kat dada sapa tuuuu..hee...hee

Tiada ulasan:

Catat Ulasan