style="text-align: center"

Jumaat, 28 September 2012

Kenangan di KUALA LUMPUR


Salam bahagia buat semua..
Entri kali ini nak ceritakan kenangan semasa pergi seminar di Hilton Kuala Lumpur pada 2 minggu yang lepas.
Seminar yang di hadiri oleh para doktor pakar dari Jepun,Filipina,Indonesia.Korea Selatan,Hong kong,Pakistan,India,Singapura(sekadar menyebut beberapa negara).
Seminar ini bertajuk Asia Pacific Muskuloskeletal Tumour(berkaitan dengan kanser tulang).

Hari pertama(7 september 2012)
Posing sana-sini kat hotel yang kami menginap selama 3 hari 3 malam di Kuala Lumpur International Hotel.
Seminar hari pertama-Jumaat, 7 September 2012 di Hilton Kuala lumpur.
 Asalkan nampak model je terus nak bergambar!tak kiralah manusia ke atau yang...tinggal tulang sahaja!.
Acara makan-makan sampai tak dengar doktor dok bagi talk kat depan...makanannya boleh tahan juga.Hai..jual mahal nampak..makanan kat Hilton boleh cakap macam tu!.Yang ni untuk lunch saja,yang untuk tea time tu saya boleh ulang ambik sampai dua kali(bukan Naja tapi saya...ya saya!!).
Pada malamnya kami makan untuk Gala dinner di Menara Kuala Lumpur.Acara makan-makan lagi!dan persembahan nyanyian dan semua negara yang terlibat.Para doktor pun boleh kena tempias K-pop !!Oppa Gangnam style lagi..
Waa..hari Ahad 9 September 2012 masa nak bertolak balik 'mercedes'kami rosak. Cer tengok muka saya tu! tengah sweet and sour..rungsiiing sangaaatttttt...........
Lastly happy ending jugak,'mercedes' kami dapat di pulihkan dari
'sakit kepalanya'.Dengan izin Allah ,kami selamat sampai dari Kuala Lumpur pada pukul 3.30 pagi.Syukur....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan