style="text-align: center"

Khamis, 7 Ogos 2014

1 SYAWAL 2014.

As-Salam buat semua..
Sepuluh hari lepas raya,saya masih tak sempat nak menulis di sini kerana kesibukan dan keletihan semasa bertugas dari hari raya telah melarat-larat sampai ke rumah dan saya tak cukup rehat sepenuhnya ala-ala sleeping beauty dan setting mode malas pulak tu!..Maka gambar raya tahun ni pun huru-hara,mujur sempat ambil dalam kereta dan kat dapur sahaja.Berasingan pulak tu...he..hee.Maaf zahir batin dari kami sekeluarga buat semua rakan blogger.

6 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya juga untuk anda seisi keluarga..
    Saya berblog hopping and terjumpa your blog...
    Like it ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks,selamat hari raya juga buat Rosdi.

      Padam
  2. Selamat hari raya kak..
    Maaf zahir batin...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya buat Asyifa sekeluarga.maaf zahir batin dari kak su.

      Padam
  3. ala, ciannya kak su..harap dapat la rehat yang cukup ya..

    BalasPadam
  4. awak pun tak rehat kan,asyk buat kuih tempahan aje.

    BalasPadam